nedjelja, 8. veljače 2015.

Prepečeni kruh

Prepečeni kruh

Potrebno :


  • 1 deblja šnita  kruha
  • maslac, vlasac, sol, papar, maslinovo ulje
  • šaka matovilca
  • šaka svježih listova cikle
  • 1  jaje



PRIPREMA :

1)Matovilac i listove cikle isperite pod mlazom hladne vode, ocijedite, začinite maslinovim uljem, limunom i soli i smjestite na tanjur. Prepecite kruh, namažite ga maslacem i posipajte nasjeckanim svježim vlascem. Takav kruh smjestite na salatu.

2)Na tavici s malo maslinovog ulja ispecite  jaje, posolite ga, popaprite i dodajte prstohvat chillija. Prebacite pečeno jaje na kruh i uživajte u ovom čudesno ukusnom (jajetu!) brunchu.


Izvor :www.njamnjam.co

Nema komentara:

Objavi komentar